Catering BBL-opleiding
De volwassen studenten van de tweejarige deeltijdopleiding wonen niet op Warmonderhof. Ze lopen elders stage en komen één dag in de week voor theorielessen naar Warmonderhof. In de Hofzaal koken wij voor hen de avondmaaltijd en bieden we een plek van ontmoeting en gesprek. Het gezamenlijk nuttigen van de maaltijden tijdens de lesdagen geeft een belangrijke meerwaarde aan de opleiding. Het delen van plannen en kennis is van onschatbare waarde voor de toekomstige ontwikkeling tot boer en smeedt vriendschappen die levenslang voortduren.
Elke week bereiden de koks een verse maaltijd, altijd zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige biodynamische en/of biologische producten, daarbij maken ze zoveel mogelijk gebruik van de eigen teelt van Warmonderhof. Ze volgen de seizoenen, het jaarritme, koken volwaardig en met respect voor mens dier en milieu. De maaltijden zijn meestal vegetarisch of veganistisch. Af en toe zetten de koks vlees op het menu, maar enkel van onze eigen dieren. Een toetje maakt de maaltijd compleet. Vanzelfsprekend houden we rekening met een dieet- of andere voedingswens. Gezamenlijk aan tafel gaan en de maaltijd delen is een waardevolle en welkome aanvulling op de BBL opleiding.